UA-61115846-1

Tetőtér beépítés - Adminworld

Társasházi tetőtér beépítés

Várjuk azon társasházak jelentkezését, akik szeretnék eladni, vagy (rész) felújításért cserébe átengedni a társasházi közös tulajdonban lévő társasházi tetőteret.
A társasházi tetőtéren kívül várunk olyan ajánlatokat is, amely fejleszthető. A fejlesztés alatt azt értjük, hogy új ingatlan, elsősorban lakás alakítható ki, azonban befektetőinket érdekli társasház tulajdonában álló iroda, üzlethelyiség, pince. Ezek esetén is a fejleszthetőség az elsődleges szempont. Azonban ennek megítélése nehéz, ezért ha ilyennel rendelkeznek, küldjék be hozzánk.
Az alapvető kritériumokat a tetőtér vonatkozásában adjuk meg, azonban értelem szerűen vonatkozik minden ingatlantípusra.

Amit nyújtunk:

 1. Szakértelmet
 2. Biztonságot

Amit várunk:

 1. Jelenlegi alapító okiratot
 2. Jelenlegi szervezeti- működési szabályzatot
 3. Egy alaprajzot, vagy méretezett bármilyen rajzot a tetőtérről. Kérem, jelöljék meg azokat a részeket, amely ha a cseréptől mérik 210 cm-nél alacsonyabb és azokat, amelyek 120 cm-nél alacsonyabb. Valamint a feljárók, szellőzők, kémények, tartógerendák egyéb építmények helyét és megnevezését.
 4. Ha volt bármilyen felmérés, statikai vagy egyéb vizsgálat, akkor az arról készült iratokat.
 5. Van-e a társasháznak döntése az értékesítéssel kapcsolatosan, ha igen, akkor az erről szóló határozatot
 6. A vételárat, vagy annak az elképzelést arról, hogy milyen ellentételezést várnak. Itt jegyeznénk meg, hogy a tetőhöz mindenképp hozzá kell nyúlni legen az bármennyire új, ha azt eleve nem úgy készítették el, hogy a tetőteret beépítik.
 7. Annak megjelölése, hogy kivel tárgyalhatunk a társasház részéről (közös képviselő, egy erre felhatalmazott társasházi tulajdonos, stb.), hogy mire van felhatalmazva és a tárgyalópartner elérhetőségeit.
 8. Küldjön néhány fényképet. A társasház homlokzatáról, belső udvari, a tetőtérre vezető lépcső, valamint a tetőről

Természetesen amennyiben valami nem áll a rendelkezésükre, attól nyugodtan beküldhetik az anyagokat. Azonban minél több dolog áll a rendelkezésünkre annál könnyebb az előzetes döntés.
A beérkezett anyagokat feldolgozzuk és felvesszük a tárgyalópartnerrel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a társasház és a befektetők érdekit. Amennyiben tudunk egy olyan álláspontot kialakítani, amely mindkét fél megelégedésére szolgál, akkor szerződéskötés következik.

Néhány alapelv a megállapodáshoz:

 1. A beruházók a gyors beruházás mellett elkötelezettek. Ezért akkor kötnek szerződést, ha a társasház a számára kötelező közgyűléseket és módosításokat meghozta a megfelelő tulajdoni hányaddal.
 2. A beruházók a beruházás befejezése mellett elkötelezettek. Azaz csak akkor kötnek szerződést, ha mindkét fél részéről biztosított a beruházás befejezése. Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy a teljes beruházáshoz szükséges műszaki és anyagi feltételeket úgy biztosítsuk a beruházáshoz, hogy az minden körülmények között befejezhető legyen. Ne függjön a projekt megvalósulása külső személyektől Pl.: bankárok. Így nem fordulhat elő, hogy a beruházás félbeszakad és a társasház tető nélkül marad.
 3. Szoros együttműködés. Természetesen mivel mi tudjuk, melyik lépés után mi következik, ezért segítünk, a társasháznak mindabban miben elfogadja a segítségünk.
 4. Korrekt üzlet. Mi tudjuk, mit szeretnénk. Amennyiben Önök is tudják, mit szeretnének, akkor korrekt üzletet köthetünk.
 5. Maximális biztonság. Üzleti feltételeinket úgy alkottuk meg, hogy a megkezdett beruházások befejeződjenek.

A befektetői csapatunkban van mérnök, jogász, társasházkezelő, ingatlankezelő és olyan is, aki csak tőkével járul hozzá a befektetéshez. Így minden adott a részünkről ahhoz, hogy a társasházzal mindenki számára megfelelő üzletet köthessünk.

Kérjük, küldje át a fenti iratokat, adatokat, képeket az ingatlan@adminworld.hu email címre.