UA-61115846-1

Rólunk - Adminworld

Az AdminWorld Kft. tulajdonosaiként hiszünk abban, hogy a gördülékeny ügyintézés záloga a tapasztalat, a megfelelően ápolt kapcsolatrendszer és a precizitás, legyen szó bármilyen tevékenységről.

E három jellegzetesség kombinációja határozza meg ügyfeleink hosszú távú elköteleződését irányunkban. Személyes küldetésünknek tartjuk, hogy barátságos, igazságos és átlátható rendszerben működjön minden általunk kezelt rendszer.

A logikusan felépített struktúra mögött a módszeres munkavégzést, a számok mögött az embert látjuk, ezért vagyunk képesek megoldani az együttműködés közben felmerült problémákat.

Gál János
Ügyvezető

Néhány szó az ügyvezetőről:

Első munkahelyem egy ügyvédi iroda volt, ahol irodavezetőként ismerkedtem meg a társasházakkal.

Elsősorban beruházó oldaláról a beruházáshoz kapcsolódó feladatokkal, a társasházak alapításával, a társasházak oldaláról szabályzatainak elkészítésével, módosításával és vitás ügyivel kerültem kapcsolatba.

Az ügyvédi irodában foglalkoztam továbbá gazdálkodó társaságok társasági szerződésének, szabályzatainak elkészítésével, módosításával, valamint problémás ügyeik orvoslásával.

Itt tanultam meg, hogy egy egyszerű rendszer megkönnyíti az életet. Könnyű követni, nehéz hibázni és általában gyors és biztos eredményt hoz.

Ezért minden munkánk alapja a gyors, precíz rendszer, amelyet akár egy társasház, akár egy cég életében remek megoldást hoz.

Az ügyvédi iroda után immáron lassan 10 éve vagyok kapcsolatban társasházakkal, azok ügyeinek intézésével, részükre adok tanácsot, nyújtunk különböző szolgáltatásokat és igen korlátozott számban ellátunk közös képviseletet és társasházkezelés is, hisz fontosnak tartjuk, hogy meg is tudjuk csinálni és nem csak beszélni róla.

Szintén napi gyakorlatként éljük meg cégek, egyéni vállalkozásoknak szóló tanácsadás keretében a működés egyszerűsítését, javítását és az adminisztrációjuk egy részének átvételét.