UA-61115846-1

Levelezési cím - Adminworld

Kézbesítési megbízott

Kézbesítési cím, Levelezési cím, Értesítési cím, Értesítési telefonszám, Értesítési emailcím

Volt már gondja abból, hogy egy levelet nem tudott időben átvenni? Egy fontos értesítést nem kapott meg? Elutazott és mire hazaérkezett addigra felmondták az egyik szerződését?

Sok olyan élethelyzet van, amikor nem tudjuk a részünkre érkező leveleket átvenni. Ezek egy részét a postaládában hagyják egy részét visszaküldik. A visszaküldött levelekből a küldő rendszeresen azt a következtetést vonja le, hogy nem akarta átvenni a levelet és nem azt, hogy nem tudta átvenni a levelet. Ezért olyan lépést választ, amely nem kedvező.

A kézbesítési megbízott erre az élethelyzetre ad megoldást. Mi a szolgáltatási csomagnak megfelelően biztosítunk levelezési címet, értesítési telefonszámot, email címet, ahol önt a közműszolgáltatók elérik.

Igény esetén nem csak leveleit, hanem egyéb csomagjait, sőt ügyeinek intézését is átvállaljuk.

Kinek ajánljuk a kézbesítési megbízott szolgáltatás keretében nyújtott levelezés cím, kézbesítési cím, értesítési email cím és értesítési telefonszám szolgáltatásunk?

Az értesítési cím, levelezési cím szolgáltatás több mindenkinek ideális.

  1. Külföldön dolgozóknak.

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki külföldön dolgozik. A külföldön dolgozóknak az egyik legnagyobb problémája, hogy az itthoni, magyarországi ügyeiket nem tudják intézni. A leveleiket hiába viszik ki a lakcímükre, mivel nem ott tartózkodnak nem kapják meg. A szolgáltatók általában csak magyar címre, magyar telefonszámra küldenek ki küldeményt, értesítést, így a külföldön tartózkodóknak erről gondoskodnia kell. És amikor már megkapja a leveleket, akkor is gondot okoz, hogy miként tud intézkedni külföldről. Az egyébként is nehezen működő ügyintézés külföldről szinte lehetetlen.

  1. Külföldieknek akiknek Magyarországon van ingatlanuk vagy egyéb érdekeltségük.

A külföldieknek, akiknek Magyarországon van ingatlanuk, egyéb érdekeltségük ugyanezzel a problémával küzdenek, megnehezítve a nyelvi akadályokkal. Egyik német partnerünknek nyaralója van hazánkban. Elképesztő, hogy magyarországi levelezési cím és magyar mobilszám nélkül szinte sehol nem akartak vele szóba állni, hiába az elektronikus számlázás és a különböző ügyfélkapuk. Amivel sok esetben nem sokra ment, mert a magyar nyelvű ügyfélkapuval nem boldogult a németül és angolul beszélő partnerünk.

  1. Akik sokat utaznak, vagy sokszor vannak úton, kiküldetésben.

Partnerünk olyan utazó ügynök, aki csak 2-3 hetente érkezik haza. Ez a legtöbb esetben elegendő idő arra, hogy ajánlott küldeményeit a posta visszaküldje. Ugyanilyen helyzetben van egy kamionsofőr partnerünk, aki általában egy hónapnál tovább is távol van. Így nemcsak levelet, de ügyintézését is ránk bízta.

  1. Vannak, akik olyan leveleket küldetnek hozzánk, amelyeket nem szeretnének sem a családi házba, sem a munkahelyre küldeni. Itt elsősorban nem a titkos bankszámlákra, eltitkolt ingatlanokkal kapcsolatos iratok és hasonló titkos dolgokra kell gondolni. Ennél egyszerűbb dolgok motiválják partnereinket. Például egyik partnerünk elvált és korábbi családjával és korábbi életével kapcsolatos leveleit kéri ide, hogy új családja ne szembesüljön azzal minden esetben, hogy nem ők az egyetlenek a partnerünk életében.

A magyarországi szolgáltatók az elmúlt időszakban jelentősen szigorították az általuk elvárt fizetési fegyelmet. Egy-egy fizetési határidő elmulasztása gyorsan vezethet plusz költségekhez és akár a szolgáltatás felmondásához. Egy fizetési felszólítás több ezer forintba is kerülhet, míg egy szolgáltatás felmondása és visszaállítása több 10.000,-Ft-ba is kerülhet.

Elrettentő történetek:

Egy külföldön dolgozó magyar állampolgárt megbüntettek hazafelé jövet, mert autóján nem volt kötelező biztosítás. Amikor hazaért, a postaládájában várta a felszólító levél, hogy elmaradása van és a szerződés felmondása is. Nem emlékszik arra, hogy a csekket megkapta-e, de ha a felszólító levelet megkapja, akkor még időben át tudta volna utalni a biztosítási díjat. A biztosítás újrakötése, a díjfedezetlenségi díj és a közlekedési bírság együtt több mint 50.000,-Ft-ba került partnerünknek.

Kamionsofőr partnerünk amikor hazaért nem volt áram a lakásában. Érdeklődött a szomszédoknál, hogy náluk van-e, és ekkor mondták a szomszédok, hogy a szolgáltató valamit szerelt a villanyóra szekrényben. Amikor megnézte, hogy mit szerelhettek, derült, ki hogy az ő villanyórájánál szereltek valamit, pontosabban leválasztották a hálózatról tartozás miatt. Egy számlát elfelejtett befizetni és a felszólításról pedig nem is tudott, mert épp külföldön volt.

Hentesként Németországban dolgozó partnerünk azért keresett meg minket, mert autója biztosítási ügyeit nem tudta intézni külföldről. Pontosabban az autó biztosítása volt a csepp a pohárban, mivel minden évben úgy jön haza, hogy már nem tudja elintézni a biztosításának a váltását és jelenleg azért fizet éves szinten több mint 60.000,-Ft-tal többet a biztosításért, mint a legolcsóbb biztosító ajánlata, mert nincs itthon amikor ezt intéznie kellene. Idén ezt már megoldottuk, mivel meghatalmazott minket, hogy ebben segítsünk neki. Nem a legolcsóbbat, hanem a legjobbat kapta és így is fele lett mint az előző biztosítása.

Személyre szabott csomag

Ebben a csomagban bármilyen más tevékenység elvégzésére lehetőség nyílik. Pl.: társasházi lakás esetén közgyűléseken való képviselet, adóbevallás elkészíttetése, itthon maradt ingatlan bérbeadása, itthon maradt ingatlan időszakos ellenőrzése, itthon maradt ingatlan felkészítése a hazaérkezésre.

 

 

Szolgáltatási csomagok:

 

  Bronz Silver Gold Platina Exkluzív
Postafiók használata X X X X Az ügyfél igényeinek megfelelően egyedileg kerül kialakításra
Átvesszük a leveleit X X X X
Bontatlanul megőrizzük X X/— X/— X/—
3 hónapig őrizzük X X X X
Levél tartalmát emailban elküldjük   X X X
Értesítési email címet adunk (közmű) szolgáltatóknak   X X X
Ingyenesen átveszünk 50x50x50 cm-es csomagot, melyet legfeljebb egy hónapi őrzünk   X X X
A csomagot díjmentesen őrizzük egy hónapig   X X X
Mobilszámot megadhatja a szolgáltatóknak     X X
Hozzánk beérkező számlák alapján készítünk egy kimutatást, hogy mi érkezett meg és ki lett-e egyenlítve.     X X
Internetes hozzáférés esetén ellenőrizzük az így elérhető szolgáltatásokat és azok rendezettségét.       X
Teljes körű időszakonkénti ellenőrzés, azaz az előre meghatározott területeken a hozzánk beérkező és a más módon ellenőrizhető módon. Pl.: közös költség fizetési kötelezettség háromhavonkénti ellenőrzése.       X
Ügyintézés: (Közmű) szolgáltatóknál, biztosítónál a megbízó által előre meghatározott szempontok szerint. max 1 óra/hó       X
5 €/hó 10 €/hó 15€/hó 20€/hó egyedi

 

A Silver csomag feletti szolgáltatási csomag esetén választhat az ügyfél, hogy felbontsuk a leveleit vagy sem. Természetesen, ha nem kéri a levelei felbontását, úgy azon szolgáltatásokat, melyek nyújtásához az előfeltétel lett volna, nem nyújtjuk.

Egyedi költségek:

Küldemény továbbküldés 2 €/hó + postaköltség

Küldemények továbbőrzés 2 €/hó

A szolgáltatási csomag részeként havi 50x50x50 cm vagy ennek megfelelő térfogatú csomagot veszünk át. Ezt meghaladó csomag esetén az átvétel és a továbbőrzés díjának felára 2€/hó/db. 100 cm-t meghaladó kiterjedésű csomag átvételét kizárólag előre egyeztetett módon vesszük át.

A többlet csomag 5 darabonként 10€/hó díj fizetendő.

Csomagok továbbításának díja: 5€/darab + a szállítási díj